Dare2Tri Neopreen Handschoenen Unisex

Vorige Artikel 6 van 6
€ 34,99 (inclusief 21% btw)

Speciale handschoenen voor warme handen tijdens je trainingen. Ademend, ondersteunend en comfortabel. Triathlon handschoenen voor mannen en vrouwen.

Deze neopreen handschoenen van Dare2Tri (unisex) houden je handen lekker warm tijdens je trainingen! Ook in koude wateren. De trainingshandschoenen zijn gemaakt van de beste materialen. De handschoenen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Warme trainingshandschoenen van neopreen

Hoe kunnen handschoenen je helpen om je sportprestaties te verbeteren? Toen we deze trainingshandschoenen ontwierpen, was dat de belangrijkste vraag. Het belangrijkste was natuurlijk het materiaal. De handschoenen moeten je handen goed warm houden tijdens je trainingsuurtjes.  De pasvorm was natuurlijk ook heel belangrijk. Je wilt niet dat je handschoenen afzakken of knellen. Naast dat alles vonden we het belangrijk om hoogwaardige materialen te gebruiken, zodat je lang plezier kunt hebben van je neopreen triathlonhandschoenen. Dat is allemaal gelukt!

Perfecte unisex trainingshandschoenen

Ook in koud water warme handen? Deze unisex trainingshandschoenen van warm neopreen zijn perfect voor training in koude wateren! De handschoene houden je handen kilometers lang warm.

© 2015 - 2020 Bijvoet Sport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel